21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSchelet aflat într-un butoi metalic, găsit pe malul unui lac secat din SUA

Schelet aflat într-un butoi metalic, găsit pe malul unui lac secat din SUA

Un schelet datând din anii 1980 a fost găsit într-un butoi metalic parţial îngropat, pe malul secat al unui lac artificial din apropiere de Las Vegas. Poliţia a avertizat că ar putea urma şi alte descoperiri macabre, informează marţi AFP şi Reuters, citate de Digi24.

Scheletul a fost descoperit duminică de navigatori în lacul Mead, cel mai mare rezervor de apă din Statele Unite, al cărui nivel a scăzut considerabil din cauza secetei.

Pe baza efectelor personale găsite în butoiul ruginit în care au fost descoperite rămăşiţele umane, poliţia din Las Vegas a declarat că persoana ar fi fost ucisă în anii 1980. Nici cauzele morţii, nici detalii despre obiectele găsite nu au fost dezvăluite de anchetatori, care nu au identificat încă victima, scrie Agerpres.

„Pare un caz foarte dificil”, a declarat locotenentul Ray Spencer de la poliţia din Las Vegas pentru site-ul de ştiri 8newsnow.com.

„Aş spune că există şanse foarte mari să descoperim noi rămăşiţe umane pe măsură ce nivelul apei scade”, a spus el.

Potrivit lui Spencer, poliţia va solicita asistenţă din partea experţilor de la Universitatea din Nevada, Las Vegas, „pentru că vom avea nevoie de oameni de ştiinţă, care să analizeze şi să ne ofere o estimare în legătură cu perioada din care face parte persoana aflată în butoi. Va fi necesară multă muncă”, a spus el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS