12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn băieţel de 4 ani din Olanda a plecat cu maşina mamei lui la plimbare

Un băieţel de 4 ani din Olanda a plecat cu maşina mamei lui la plimbare

Un băieţel de patru ani, din Olanda, a plecat la plimbare cu maşina mamei sale, dimineaţa devreme, în pijamale şi cu picioarele goale, informează News.ro.

Poliţia din Utrecht a declarat că micuţul a tamponat sâmbătă două maşini parcate, înainte de a părăsi locul în pijama şi în picioarele goale.

Trecătorii îngrijoraţi au sunat la poliţie după ce l-au văzut mergând singur pe stradă.

Nimeni nu a fost rănit în timpul escapadei sale, poliţiştii spunând pe Instagram că au descoperit un „nou Max Verstappen”.

Poliţia a scris că copilul s-a trezit sâmbătă când tatăl său a plecat la muncă şi i-a luat mamei sale cheile de la maşină „pentru a merge cu maşina”.

Părinţii, îndemnaţi să ascundă cheile maşinii

După ce poliţiştii au fost chemaţi să-l ia, a venit un raport al unui vehicul abandonat în apropiere, care părea să fi lovit două maşini parcate.

„Maşina era înregistrată pe numele mamei băiatului, iar ofiţerii au sunat-o. Când i-au înmânat telefonul copilului, poliţiştii au spus că a mimat conducerea şi a făcut gesturi de întoarcere a volanului”.

„Ne-am dat seama apoi că copilul ar fi fost şoferul”, a continuat postarea pe Instagram.

Copilului de patru ani i s-a dat ciocolată caldă la secţia de poliţie şi un ursuleţ de pluş, înainte de a se reîntâlni cu mama sa.

Împreună, au mers la locul accidentului, unde a fost întrebat dacă poate arăta cum funcţionează maşina.

Copilul – descris de mama lui ca fiind „descurcăreţ” – a deschis maşina cu cheia, a pus-o în contact şi şi-a mutat piciorul la pedalele de ambreiaj şi de acceleraţie, a spus poliţia.

Ofiţerii i-au îndemnat pe părinţi să-şi ascundă cheile maşinii în viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS