17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinA câștigat 1 milion de dolari dintr-o greșeală

A câștigat 1 milion de dolari dintr-o greșeală

Un bărbat din Iowa, SUA, a câștigat de loterie de 1 milion de dolari, după ce funcționarul de la care a cumpărat biletul a imprimat greșit numerele, scrie Digi24.

Josh Buster, 40 de ani, bucătar de profesie, a cumpărat de la o agenție două bilete pentru extragerea Mega Millions din 15 aprilie. Din neatenție, angajatul i-a tipărit greșit numerele, iar unul din numerele alese de Josh a fost pus pe un bilet, iar celelalte 4, pe cel de-al doilea. A fost supărat după ce și-a dat seama de oroare, însă, oricum, nu-și făcuse prea mari speranțe, potrivit CNN.

După tragere, a verificat totuși numerele câștigătoare online și a avut o surpriză de proporții când și-a dat seama că greșeala îi adusese un premiu de 1 milion de dolari.

Josh Buster a spus că îți va folosit o parte din câștig pentru a-și plăti ipotecile și că restul sumei o va economisi pentru pensie.

Șansele de a câștiga premiul de 1 milion de dolari în jocul Mega Millions al Loteriei Iowa sunt de doar 1 la 12.607.306, potrivit site-ului loteriei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS