10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPasagerii unui avion a trebuit să ţină de o uşă ce s-a defectat în timpul zborului

Pasagerii unui avion a trebuit să ţină de o uşă ce s-a defectat în timpul zborului

Uşa unui mic avion brazilian, care efectua o cursă internă de la Jorado spre Rio Branco, s-a deschis în timpul zborului, din cauza unei defecţiunii. Pasagerii nu s-au pierdut cu firea şi mai mulţi bărbaţi au ţinut uşa închisă pînă la aterizare, informează Antena3.

Potrivit Mirror, avionul în cauză ar fi un Embraer 110 Bandeirante – o aeronavă uşoară, folosită în zborurile comerciale şi la bordul căreia pot urca între 15 şi 21 de pasageri.

Presa locală transmite că avionul a decolat la ora locală 12.30 şi a aterizat la 14.00.

Conform declaraţiilor pasagerilor, unul din cablurile care ţineau uşa închisă s-a rupt în timpul zborului. mai mulţi pasageri şi-au asumat sarcina de a ţine uşa închisă, ceea ce au şi făcut pentru aproximativ 20 de minute.

De la momentul incidentului, avionul a zburat cu un singur motor, pentru că al doilea a fost oprit de pilot după ce a fost lovit de o piesă desprinsă de la uşă.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit şi nu au fost înregistrate pagube materiale.

Un purtător de cuvânt al Rio Branco Aerotaxi a declarat că incidentul a fost raportat Centrului naţional de Investigaţii Aeriene, iar avionul a fost reparat şi e gata să zboare din nou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS