23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Cea mai mare captură de animale împăiate din Europa

(VIDEO) Cea mai mare captură de animale împăiate din Europa

-

Poliția din Spania a confiscat un transport de animale împăiate pe cale de dispariție, potrivit www.theguardian.com. Transportul a peste 1.000 de exemplare include peste 400 de specii protejate, de la urși polari până la tigri Bengal.

Poliția din Spania a confiscat unul dintre cele mai mari transporturi de animale pe cale de dispariție din Europa, în timp ce investighează potențiala contrabandă, după ce s-a descoperit că un depozit din Valencia conține rinoceri împăiați, urși polari, elefanți și alte animale.

Guardia Civil a descoperit miercuri peste 1.000 de exemplare într-un depozit industrial de 538.000 de metri pătrați din Bétera, Valencia, a anunțat duminică într-un comunicat.

Transportul a inclus peste 400 de specii protejate, inclusiv unele care au dispărut în sălbăticie, cum ar fi oryxul scimitar, sau grav amenințate, cum ar fi tigrul Benga, lei, leoparzi, gheparzi și râși.
Poliția din Spania a confiscat unul dintre cele mai mari transporturi de animale împăiate din Europa în timp ce investighează potențiala contrabandă, după ce s-a descoperit că un depozit din Valencia care are rinoceri împăiați, urși polari, elefanți și alte animale.

Animalele împăiate valorează 29 de milioane de euro

Guardia Civil a descoperit peste 1.000 de exemplare într-un depozit industrial de 538.000 de metri pătrați din Bétera, Valencia, a anunțat duminică într-un comunicat.

Transportul a inclus peste 400 de specii protejate, inclusiv unele care au dispărut în sălbăticie, cum ar fi oryxul scimitar, sau grav amenințate, cum ar fi tigrul Bengal. Au fost descoperiți lei, leoparzi, gheparzi și râși.
Proprietarul depozitului este cercetat pentru contrabandă și infracțiuni împotriva florei și faunei, a declarat poliția. Nu a fost arestat.

Anchetatorii estimează că animalele împăiate valorează 29 de milioane de euro (24,2 milioane de lire sterline).

Descoperirea a fost punctul culminant al unei investigații al echipei de protecție a naturii a poliției din Valencia, care a început în noiembrie 2021, când agenții au aflat despre o posibilă colecție privată în Bétera.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cum va fi vremea de 1 Mai și de...

Temperaturile vor fi mai ridicate în Săptămâna Mare decât...

ȘTIRI GdS