10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVânzările la spectacolul lui Chris Rock au explodat după palma de la Oscaruri

Vânzările la spectacolul lui Chris Rock au explodat după palma de la Oscaruri

Vânzările de bilete la spectacolul stand-up comedy al lui Chris Rock au explodat după ce acesta a fost pălmuit de Will Smith la ceremonia de decernare a Oscarurilor, duminică, informează G4Media.

„Am vândut peste noapte mai multe bilete pentru a-l vedea pe Chris Rock decât am vândut în ultima lună la un loc”, a scris luni, pe Twitter, site-ul de vânzări de bilete TickPick.

Potrivit publicației americane Newsweek, prețul unui bilet pentru o masă la spectacolul pe care Chris Rock îl va susține vineri la Wilbur Theater din Boston a crescut de la 338 de dolari (308 euro) luni dimineață la 450 de dolari (410 euro) în decurs de o oră. De atunci, toate biletele au fost vândute.

Cu câteva secunde înainte să prezinte premiul Oscar pentru cel mai bun lungmetraj documentar, Chris Rock a ironizat-o pe Jada Pinkett Smith, spunându-i că abia aşteaptă să o vadă jucând în continuarea filmului „G.I. Jane”, un lungmetraj regizat de Ridley Scott în 1997 şi în care rolul principal a fost jucat de Demi Moore, care s-a ras pe cap pentru această interpretare.

În acel moment, Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena galei Academiei Americane de Film,

Jada Pinkett Smith apare în public cu craniul complet ras începând de anul trecut, după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS