22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Un bărbat de 38 de ani s-a însurat cu o femeie de 65. Ulterior, el a aflat că soția are 73

(VIDEO) Un bărbat de 38 de ani s-a însurat cu o femeie de 65. Ulterior, el a aflat că soția are 73

-

Un influencer în vârstă de 38 de ani a crescut în notorietate după ce a anunțat că s-a căsătorit oficial cu iubita sa, în vârstă de 65 de ani.

Totul s-a petrecut în Coreea de Sud, în 2020. Totuși, imediat după anunț, în timp ce primea o avalanșă de urări de felicitare de la fani, el a fost nevoit să rectifice vârsta proaspetei sale soții. Tânărul a aflat că aceasta nu avea 65 de ani, ci 73 de ani. Așa că și-a cerut scuze urmăritorilor pentru că le-a dat informații greșite, scria Dimsum Daily, în decembrie 2020.

Totuși, diferența de vârstă de 35 de ani nu i-a împiedicat să aibă o relație bună. Cei doi s-au cunoscut la o activitate de voluntariat și au știut imediat că erau destinați să fie împreună. Tânărul a urmărit-o un timp , au început că vorbească și și-au împărtășit povestea pe canalul să. Apoi și-au anunțat începutul relației prin intermediul unui videoclip care a devenit viral.

Cei doi au mulți urmăritori pe YouTube. Chiar marți au publicat un clip video cu plimbarea lor pe plajă, împreună cu cățelul lor, scrie Gândul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Festivalul Internațional Shakespeare împânzește Craiova și cheamă publicul să...

La 30 de ani de existență, Festivalul Internațional Shakespeare,...

ȘTIRI GdS