22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Titlurile lunii martie pe Netflix

(VIDEO) Titlurile lunii martie pe Netflix

Luna martie vine cu seriale și filme noi pe Netflix, numai bune de a ne mai distrage atenția de la ororile războiului de lângă noi.

În luna martie poți urmări pe Netflix:

Against The Ice, un film de supraviețuire cu Nikolaj Coster-Waldau și Joe Cole în rolurile principale, despre o expediție daneză care prezintă și o poveste adevărată despre prietenie, dragoste și puterea uimitoare a companiei;

The Adam Project, un film sci-fi despre călătoria în timp în care un pilot (Ryan Reynolds) face echipă cu sinele lui mai tânăr și cu regretatul său tată (Mark Ruffalo) pentru a putea să se împace cu trecutul său, salvând în același timp viitorul;

și, venit din Shondaland, serialul romantic, scandalos și inteligent Bridgerton se întoarce pentru Sezonul 2, unde îl vom vedea pe Anthony, cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită, conform HotNews.

Against the Ice (din 2 martie)

În 1909, expediția polară daneză, condusă de căpitanul Ejnar Mikkelsen încerca să se opună pretenției Statelor Unite asupra nord-estului Groenlandei, bazată pe supoziția că Groenlanda ar fi fost compusă din două porțiuni distincte. Lăsându-și echipajul pe vapor, Mikkelsen pornește într-o călătorie cu sania peste întinderea de gheață însoțit de neexperimentatul Iver Iversen.

Cei doi reușesc să descopere dovada că Groenlanda este o singură insulă, însă revenirea la vapor durează mai mult și se dovedește a fi mai dificilă decât se așteptaseră. Confruntându-se cu foamea și epuizarea și atacați de urși polari, cei doi reușesc în cele din urmă să se întoarcă, însă găsesc vaporul zdrobit de gheață și tabăra abandonată.

Sperând să fie salvați, cei doi se luptă pentru a rămâne în viață. Pe măsură ce zilele devin tot mai lungi, bărbații încep să piardă contactul cu realitatea, iar neîncrederea și paranoia își fac simțită prezența. Această combinație se dovedește a fi extrem de periculoasă pentru încercarea lor de a supraviețui.

The Adam Project (din 11 martie)

Un pilot care călătorește în timp face echipă cu el însuși în tinerețe și cu răposatul lui tată pentru a-și accepta trecutul și a salva viitorul.

Bridgerton: Sezonul 2 (din 25 martie)

De la Shondaland și creatorul Chris Van Dusen, cel de-al doilea sezon din Bridgerton îl urmărește pe Lord Anthony Bridgerton, cel mai mare frate și viconte Bridgerton, în timp ce încearcă să își găsească o soție potrivită. Condus de datoria lui de a susține numele familiei, căutarea lui Anthony a unei debutante care să îndeplinească standardele lui imposibile pare nefastă până când Kate și sora ei mai mică Edwina Sharma sosesc din India.

Când Anthony începe să o curteze pe Edwina, Kate descoperă adevărata natură a intențiilor sale – o adevărată potrivire de dragoste nu este pe lista lui de priorități – și decide să facă tot ce-i stă în putere pentru a opri posibila căsătorie. Dar, făcând acest lucru, meciurile dintre Kate și Anthony nu fac decât să-i apropie, complicând lucrurile de ambele părți.

În Grosvenor Square, familia Featherington trebuie să-l întâmpine pe cel mai nou moștenitor al proprietății lor, în timp ce Penelope continuă să navigheze prin mulțime, păstrând în același timp cel mai profund secret față de oamenii cei mai apropiați.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS