22.8 C
Craiova
luni, 22 iulie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTikTok creşte durata clipurilor ce pot fi postate de utilizatori

TikTok creşte durata clipurilor ce pot fi postate de utilizatori

Platforma socială chineză TikTok va permite postarea clipurilor video cu o durată de până la zece minute, informează News.ro.

TikTok a anunţat creşterea duratei maxime a clipurilor pe care utilizatorii le pot posta. Aceste clipuri pot acum să dureze şi până la zece minute.

Iniţial, un clip video pe TikTok nu depăşea 15 secunde – aşa s-a şi remarcat reţeaua socială chineză şi a înregistrat primele performanţe. De la 15 secunde, limita a fost crescută la un minut.

Apoi, o a doua creştere a limitei de timp a adus durata maximă a clipurilor la trei minute. Acum, deja la a treia schimbare de acest fel, clipurile postate de utilizatori pot ajunge şi la zece minute.

Cert este că, la o durată de zece minute, formatul făcut popular de platforma chineză nu prea mai poate fi numit „short-form video”.

Anunţul oficial care însoţeşte schimbare sună la fel precum cele scrise de Facebook şi vorbeşte despre îmbunătăţirea experienţei utilizatorilor. În realitate, clipuri mai lungi înseamnă mai multe reclame.

Implementarea schimbării se va face treptat, pe parcursul următoarelor săptămâni. Utilizatorii vor primi o notificare în cadrul aplicaţiei atunci când vor putea posta clipuri mai lungi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS