24.5 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Faceți cunoștință cu cel mai murdar om de pe pământ!

(VIDEO) Faceți cunoștință cu cel mai murdar om de pe pământ!

-

Amou Haji, un iranian de 83 de ani, este etichetat drept cel mai murdar bărbat din lume, deoarece nu s-a spălat de 65 de ani.

Haji este îngrozit de apă, deci de aversiunea față de îmbăiat. El crede că se va îmbolnăvi dacă face baie și asta l-a împiedicat să facă duș în peste șase decenii. Viața în deșertul iranian, cu carnea de porc putredă ca mâncare preferată, este cea cu care este obișnuit. Pentru a rămâne sănătos, bea cinci litri de apă dintr-un bidon de ulei ruginit în fiecare zi.

De asemenea, îi place să fumeze, dar stilul său de fumat implică inhalarea bălegarului uscat de vacă în loc de tutun. Localnicii cred că o inimă frântă a fost motivul pentru care Amou Haji a ales acest stil de viață. Cu toate acestea, încă nu a renunțat la găsirea iubirii. Haji nu are casă, rătăcește în apropierea satului izolat Dejgah din provincia Fars din sudul Iranului și locuiește în gropi făcute în deșert înn afara satului. Deși sătenii i-au construit o colibă, dar el a ales să nu locuiască acolo, potrivit www.businesstoday.in.

A devenit aproape aceeași culoare cu pământul din jurul luiși se îmbină total cu mediul înconjurător. Localnicii spun că adesea îl confundă cu o stâncă atunci când stă nemișcat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:28

(VIDEO) Craiovean, reținut pentru furt calificat

Un craiovean, de 35 de ani, a fost reținut,...

ȘTIRI GdS