8.3 C
Craiova
vineri, 31 martie, 2023
Știri de ultima orăMagazinCântărețul Meat Loaf a murit la 74 de ani

Cântărețul Meat Loaf a murit la 74 de ani

Cântărețul și actorul american Meat Loaf a murit la vârsta de 74 de ani, fără a se anunța cauza decesului, potrivit agentului său.

Muzicianul Marvin Lee Aday, cunoscut ca Meat Loaf, a murit pe 20 ianuarie, cu soția sa Deborah alături, potrivit BBC.

″Știm cât de mult a însemnat el pentru mulți dintre voi și apreciem cu adevărat toată dragostea și sprijinul pe măsură ce trecem prin această perioadă de durere în care pierdem un artist atât de inspirat și un om atât de frumos. Din inima lui către sufletele voastre… nu vă opriți niciodată din cântat!”, a declarat familia lui Meat Loaf într-un comunicat.

Meat Loaf, născut pe 27 septembrie 1947, este un cântăreţ rock şi actor american. Albumul său ”Bat Out Of Hell”, lansat în 1977, este unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice din toate timpurile, cu peste 43 de milioane de copii vândute pe plan mondial. Acelaşi disc continuă să se vândă în 200.000 de copii în fiecare an, la aproape 40 de ani după lansare.
Albumele sale, printre care se remarcă trilogia ”Bat Out of Hell”, ”Bat Out of Hell II: Back into Hell” şi ”Bat Out of Hell III: The Monster is Loose”, s-au vândut în peste 80 de milioane de copii.

Unul dintre cele mai cunoscute cântece din repertoriul său este “I’d Do Anything for Love”, pentru care rockerul american a fost recompensat cu un premiu Grammy.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS