3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTom Cruise, actor într-un film realizat în spațiu

Tom Cruise, actor într-un film realizat în spațiu

Space Entertainment Enterprise (SEE), compania care co-produce viitorul film în spaţiu al lui Tom Cruise, intenţionează să construiască o arenă sportivă şi un studio de producţie în gravitaţie zero, scrie revista Variety, citată de News.ro.

SEE. a dezvăluit planuri de a construi un modul de staţie spaţială care să conţină o arenă de sport şi divertisment, precum şi un studio de conţinut până în decembrie 2024.

Denumit SEE-1, modulul este destinat să găzduiască filme, televiziune, muzică şi evenimente sportive, precum şi artişti, producători şi creatori care doresc să creeze conţinut în mediul de microgravitaţie, pe orbită joasă.

Facilităţile vor permite dezvoltarea, producerea, înregistrarea, difuzarea şi transmiterea în direct a conţinutului. S.E.E. intenţionează să producă propriul conţinut şi evenimente în modul, precum şi să le pună la dispoziţie terţilor.

Axiom Space, care în ianuarie 2022 a obţinut aprobarea NASA pentru a construi o componentă comercială a Staţiei Spaţiale Internaţionale (ISS), va întreprinde construcţia SEE-1.

Modulul se va andoca pe braţul comercial al Axiom, numit Axiom Station

Modulul se va andoca pe braţul comercial al Axiom, numit Axiom Station, care va găzdui şi alte activități comerciale, inclusiv turismul spaţial. Staţia Axiom se va separa apoi de ISS în 2028.

Anunțul SSE, o companie cu sediul la Londra, vine după ce anul trecut Rusia a anunțat că a filmat primul film realizat vreodată în spațiu.

Echipa rusă, fomată dintr-o actriță, un regizor și un cosmonaut, s-a întors pe Pământ

Echipa rusă, fomată dintr-o actriță, un regizor și un cosmonaut, care a petrecut 12 zile la bordul Stației Spațiale Internaționale (ISS) pentru a realiza acest film, s-a întors pe Pământ în data de 17 octombrie.

Filmul lor, intitulat provizoriu „Provocarea”, va avea ca rol un chirurg care merge la bordul ISS cu misiunea de a salva viața unui cosmonaut.

Filmul va fi coprodus de Dmitri Rogozin, directorul agenţiei spaţiale ruse, care a vorbit anterior despre dorinţa sa ca Rusia să fie prima ţară care filmează o peliculă în spaţiu.

NASA a confirmat în mai 2020 că poartă discuții cu Tom Cruise

Anunțul Roscosmos a venit după ce NASA a confirmat în mai 2020 că poartă discuții cu Tom Cruise pentru un film artistic care să fie realizat la bordul Stației Spațiale Internaționale.

Însă viitorul film în spațiu al lui Cruise, cu un buget estimat la 200 de milioane de dolari, a intrat în impas datorită întârzierilor cauzate de pandemia de COVID-19 în industria cinematografică și a angajamentelor anterioare ale actorului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS