5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn pensionar nu-și poate închide ochii după o operație estetică

Un pensionar nu-și poate închide ochii după o operație estetică

Un pensionar trebuie să-și lipească ochii cu bandă înainte de a merge la culcare după ce a fost supus unei operații estetice de 11.000 de lire sterline pentru a-și repara obrajii de „hamster”.

Pete Broadhurst, de 79 de ani, spune că ochii săi „înfricoșători” rămân deschiși chiar și atunci când încearcă să-i închidă și că acum vrea să-i avertizeze pe alții despre pericolele operației plastice.

Bărbatul a decis să se opereze după ce mama celor doi copii ai săi s-a despărțit de el, spunându-i să „se uite în oglindă”.
În ianuarie 2019, Broadhurst a suferit un lifting de gât, blefaroplastie sub ochi și rinoplastie la Spiatalul Priory.

A fost externat a doua zi după o procedură de nouă ore, arătând „îngrozitor” și „incapabil să închidă ochii”.

Pictorul și decoratorul pensionar din Four Oaks, Birmingham, a spus: „Păream de parcă aș fi fost bătut. Îmi este rău toată noaptea și în somn. A doua zi după operație mi-am dorit să nu mă fi operat.”
La două săptămâni după operație, el a mers să-și scoată firele și le-a spus medicilor că ochii lui erau foarte iritați și că lăcrimează mult.

Broadhurst susține că, în loc să-l examineze, i-au spus că totul este normal și că aceste efecte secundare vor trece, potrivit The Mirror.

Bărbatul s-a ales cu o complicație a pleoapelor

Ulterior, un medic NHS l-a îndrumat la Birmingham și Midland Eye Centre, unde a fost diagnosticat cu o complicație comună a pleoapelor numită ectropion.

Aceasta înseamnă că ochii lui nu s-au închis complet când a clipit sau a dormit, provocându-i iritare.

La câteva luni după operația sa inițială, chirurgul său a aranjat o intervenție chirurgicală corectivă gratuită pentru a ajuta pielea din obraji să se întâlnească cu pleoapele.
Dar tatăl celor doi copii susține că de mai mult de doi ani încă nu poate închide complet ochiul stâng.

El a spus: „Ochii mei erau distorsionați, abia vedeam. Ea îmi ridicase pleoapa stângă în sus și ochiul meu drept avea o clipire în colț.

„Acum sunt doar îngrijorat ?i vreau să-mi fie confortabil. Am depășit la cum arăt. Vreau doar ușurare.”

Pensionarului i s-au prescris picături pentru ochi de opt ori pe zi și a rămas cu același coșmar de a nu-și putea închid eochii.

Vederea lui este acum atât de slabă încât nu poate conduce o mașină sau distinge expresiile faciale ale oamenilor și a renunțat la hobby-ul său de fotografiere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS