11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSinead O’Connor, dusă de urgență la spital după ce a amenințat că se va sinucide

Sinead O’Connor, dusă de urgență la spital după ce a amenințat că se va sinucide

Sinead O’Connor a postat joi, în ziua înmormântării fiului ei, Shane, un mesaj îngrijorător pe Twitter, în care amenința că își va lua viața, potrivit Irish Central.

Sinead O’Connor, al cărei fiu de 17 ani Shane O’Connor s-a sinucis săptămâna trecută, a postat câteva mesaje dramatice Twitter, în ziua înmormântării fiului ei. Artista a spus că va încerca să se sinucidă, pentru a putea fi din nou împreună cu fiul ei.

Am decis să-mi urmez fiul”, a scris O’Connor joi. “Nu are rost să trăiesc fără el. Tot ceea ce ating, se strică. Am rămas doar pentru el. Iar acum el a plecat. Mi-am distrus familia. Copiii mei nu vor să mă cunoască. Sunt o persoană de r***t. Și voi toți credeți că sunt drăguță doar pentru că știu să cânt. Dar nu sunt.

Shane, fiul de 17 ani al lui O’Connor, a fost găsit mort pe 7 ianuarie, după ce ar fi scăpat de sub supravegherea pentru ”tentativă de sinucidere”, în timp ce se afla în spital. Inițial, Sinead a dat vina pe Tusla, agenția irlandeză pentru copii și familie, precum și pe Executivul Serviciilor de Sănătate din Irlanda, dar ulterior și-a cerut scuze și a spus că sunt “oameni”. Înmormântarea fiului ei, care era hindus, a avut loc joi. Doar ea și tatăl lui Shane, muzicianul irlandez Donal Lunny, au fost prezenți, conform dorinței fiului ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS