10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinActorul Jason Momoa și soția sa divorţează, după o relație de 16 ani

Actorul Jason Momoa și soția sa divorţează, după o relație de 16 ani

Actorul Jason Momoa, cunoscut publicului din „Game of Thrones”, și soția lui, Lisa Bonet, s-au despărțit după 16 ani de relație, dintre care patru ani au fost căsătoriți, informează TV8.md.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Instagram a lui Jason Momoa, miercuri, 12 ianuarie, informează Dailymail.co.uk.

„Cu toții am simțit tensiunile și schimbările acestor vremuri de profundă transformare… O adevărată revoluție are loc peste tot în lume, iar acest fapt s-a răsfrânt și asupra familiei noastre… Am resimțit cu toții schimbările seismice care au loc. Așa că împărtășim noutatea familiei noastre că am decis să divorțăm”, a scris actorul pe pagina sa de Instagram.

Cuplul a explicat și motivul pentru care nu a vorbit despre despărțirea lor în presă, preferând să își anunțe divorțul într-o simplă postar pe Instagram.

„Credem că nu este demn de știre, însă pe măsură ce ne vom desfășura viața în lumina reflectoarelor ne dorim să facem acest lucru cu demnitate și onestitate”.

16 ani de relaţie şi doi copii

Actrița de 54 de ani și actorul de 42 au început o relație în anul 2005 și s-au căsătorit în 2017. Cei doi au împreună doi copii.

Lisa Bonet a fost căsătorită anterior cu muzicianul Lenny Kravitz, cu care are o fiică, actriţa Zoe Kravitz.

Jason Momoa a devenit celebru după ce a jucat în serialul TV ‘Game of Thrones’ (2011-2019), iar în ultimii ani a interpretat personajul Aquaman din universul benzilor desenate DC Comics într-un film produs de Warner Bros. Anul acesta, el va putea fi văzut pe ecrane într-un alt lungmetraj din această serie cinematografică, ‘Aquaman and the Lost Kingdom’, care este un sequel al filmului ‘Aquaman’ din 2018.

La rândul ei, Lisa Bonet a devenit celebră datorită participării sale în serialul ‘The Cosby Show’ (1984-1992) şi interpretării unor roluri în mai multe filme, precum ‘Angel Heart’ (1987), ‘Enemy of the State’ (1998) şi ‘High Fidelity’ (2000), conform Agerpres.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS