10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn inel cu diamant pierdut într-o cascadă, recuperat de un scafandru

Un inel cu diamant pierdut într-o cascadă, recuperat de un scafandru

O misiune aproape imposibilă s-a transformat într-o victorie atunci când un scafandru voluntar a reușit să găsească un inel cu diamante care a alunecat de pe degetul unei femei într-o cascadă din Kamphaeng Phet, Thailanda, scrie Observatornews.

Într-o postare pe Facebook, Parcul Național Khlong Lan l-a felicitat pe scafandru Paek Khayok pentru că a găsit inelul cu diamant de un karat pierdut de o turistă din Bangkok, Nit Phokul.

Femeia a fost la cascadă joia trecută, când a alunecat și a căzut, iar zdruncinăturile i-au scos inelul de pe deget. Două zile mai târziu, Surachai Pokamanee, șeful biroului de dezvoltare Khlong Lan, l-a chemat pe „vânătorul de comori” Paek să-l ajute, scrie The Nation Thilnd.

Deși zona în care thailadneza își pierduse inelul era plină de pietre alunecoase, iar apa curgea rapid, Paek a reușit să localizeze bijuteria în 35 de minute folosind detectorul său de metale. Apoi i-a înmânat ceremonios inelul femeii care îl pierduse. Aceasta l-a pus pe deget și apoi a făcut o poză cu scafandrul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS