14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPremieră istorică: Pro TV depăşeşte Revelionul lui Dan Negru pentru prima dată în 20 de ani

Premieră istorică: Pro TV depăşeşte Revelionul lui Dan Negru pentru prima dată în 20 de ani

Audienţe-surpriză în noptea dintre ani, anunță Pagina de media. Pentru prima dată, Pro TV a depăşit Antena 1 şi Revelionul lui Dan Negru. De obicei, noaptea de Revelion era puţinele zile din an în care Antena 1 lăsa mult în urmă Pro TV (care ani la rândul a preferat un „non-combat” şi a difuzat filme), scrie publicația de specialitate.

Ce a avut Pro TV? Genericul: Protevelion, un spectacol cu vedetele postului şi cu invitaţi, prezentat de Pavel Bartoş şi de Raluka, cu dialoguri între prezentatori şi invitaţii care erau permanent în platou (cam ca la „gradenele” lui Negru), multă muzică populară şi de petrecere, puţin mister (nu măşti ca la Dan Negru, ci „umbre” pe un ecran), totul filmat ca un talent show (a fost în platoul în care se filmează Românii au talent, SuperStar sau Vocea României).

Plus trupa Light Balance (America’s Got Talent). Şi (foarte) mult Pepsi (sponsorul programului) şi un platou luminat în culorile brandului.

Ce a avut Antena 1? Clasicul Revelion al starurilor, cu măşti (format despre care Dan Negru spunea că e ultima dată când îl face), cu Romică Ţociu, Cornel Palade, Selly şi momente inspirate din serialele la modă: concursuri Squid Game sau Casa del Papel.

De notat că programul lui Dan Negru a început la ora 22.00, ca de obicei, iar Protevelionul a pornit încă de la ora 20.00, precizează Pagina de media.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS