10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFinala Miss World 2021, amânată. 23 dintre concurente au Covid

Finala Miss World 2021, amânată. 23 dintre concurente au Covid

Organizatorii concursului Miss World 2021 au amânat timp de 90 de zile finala care urma să se desfăşoare joi seară la Coliseo din Puerto Rico, după ce 23 dintre cele 98 de concurente şi membri ai personalului tehnic au fost testaţi pozitiv la COVID-19, relatează EFE, preluată de Agerpres.

Ca urmare a numărului de contagieri, în total 38 în rândul participantelor şi al personalului tehnic, organizatorii au decis să amâne pentru anul viitor finala concursului de frumuseţe Miss World 2021.

Întreaga echipă va rămâne în carantină şi se vor face probe de monitorizare

Întreaga echipă va rămâne în carantină şi se vor face probe de monitorizare, potrivit unui comunicat al organizaţiei, care a anunţat că cele 98 de concurente şi personalul tehnic se vor întoarce în ţările lor după ce vor primi avizul responsabililor sanitari ai insulei.
Decizia a fost luată după o consultare cu echipa medicală ce consiliază producţia concursului şi cu personalul Departamentului de Sănătate din Puerto Rico.

Gala finală a celei de-a 70-a ediţii a Miss World va fi reprogramată

„Decizia amânării a fost luată deoarece prioritatea este de a proteja sănătatea participanţilor iar publicul să se poată bucura de eveniment”, se arată în comunicat.
Gala finală a celei de-a 70-a ediţii a Miss World va fi reprogramată pentru a se putea desfăşura peste 90 de zile la Coliseo José Miguel Agrelot din Puerto Rico.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS