10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFostul Principe Nicolae și soția sa, Alina Binder, vor fi din nou părinți

Fostul Principe Nicolae și soția sa, Alina Binder, vor fi din nou părinți

Fostul prinicipe Nicolae, nepotul regelui Mihai I, a anunțat că el și soția sa, Alina-Maria Binder, așteaptă cel de-al doilea copil.

„De multe ori, chiar și în perioadele dificile se întâmplă minuni. Pentru mine și Alina-Maria de Roumanie minunea este un nou membru al familiei”, este mesajul transmis duminică pe pagina de Facebook a lui Nicolae al României.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=475467073942238&set=a.248566803298934&type=3

El mai spune că cel de al doilea copil va veni pe lume în primăvara lui 2022. Fostul prinicipe Nicolae și soția sa, Alina-Maria Binder, mai au o fetiță.

Prințul Nicolae era al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și Principesa Elena

Nicholae Medforth-Mills a primit titlul de principe al României în ziua în care a împlinit 25 de ani. În 2015, la 1 august, i-a fost retras titlul și a fost exclus din linia de succesiune a tronului, aparent după controverse legate de o relație cu o tânără care a rămas însărcinată. Prințul Nicolae era al treilea moștenitor al tronului, după Principesa Margareta și Principesa Elena (mama sa).
Tânăra, Nicoleta Cîrjan, a susținut că fetița pe care a născut-o în 2016 este fiica principelui Nicolae, însă acesta nu a recunoscut niciodată copilul.

Nicolae Medforth-Mills s-a căsătorit, în 2018, cu Alina Maria Binder, în Sinaia, fără ca reprezentanții Casei Regale a României să participe la ceremonie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS