19.6 C
Craiova
luni, 15 august, 2022
Știri de ultima orăMagazinTom Cruise, cascadorie impresionantă pe un avion pentru Misiune Imposibilă 8

Tom Cruise, cascadorie impresionantă pe un avion pentru Misiune Imposibilă 8

Tom Cruise a realizat o cascadorie impresionantă pe aripa unui avion din al Doilea Război Mondial în timp ce face loopinguri, într-o scenă pentru al optulea film din franciza „Misiune Imposibilă”.

Actorul american, care filmează pentru „Mission:Impossible 8”, a fost fotografiat de tabloidele britanice în timpul unei scene periculoase, relatează News.ro.

Starul, în vârstă de 59 de ani, apare suspendat de aripa unui avion militar din al Doilea Război Mondial: un Boeing Stearman Model 75 din 1943.

În imaginile publicate de DailyMail, Tom Cruise apare cu cască şi salopetă maro, într-o poziţie periculoasă (deşi controlată).

Tom Cruise își realizează majoritatea cascadoriilor

Cruise este cunoscut pentru faptul că îşi realizează majoritatea cascadoriilor. De altfel, el s-a accidentat în timpul filmărilor la precedentul film din franciză, „Mission Impossible: Fallout”.

În ceea ce priveşte „Mission Impossible 7”, ale cărui filmări s-au încheiat şi care trebuie să intre în cinematografe în septembrie 2022 după mai multe amânări, actorul a asigurat că „a realizat cea mai periculoasă cascadorie din viaţa sa”.

Pentru acea scenă, actorul trebuia să meargă cu o motocicletă pe marginea unei faleze. O secvenţă pentru care şi-a riscat viaţa, a mărturisit el pentru revista Empire.

Citește și: 1.212 pacienţi infectaţi cu Covid, dintre care 10 copii, internaţi la ATI

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS