9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Grădinile Tivoli din Copenhaga, orășel de Crăciun

(VIDEO) Grădinile Tivoli din Copenhaga, orășel de Crăciun

Unul dintre cele mai vechi parcuri de distracţii din lume s-a transformat într-un adevărat orăşel de Crăciun. Faimoasele grădini Tivoli din Copenhaga a fost dat deja startul sărbătorilor de iarnă.

În fiecare an, parcul de distracţii din Gradinile Tivoli îmbracă haine de sărbătoare la jumătatea lunii noiembrie. Toate atracţiile sunt împodobite de Crăciun, spre bucuria celor mici, dar şi a celor mari deopotrivă.

Din peisaj nu putea lipsi Moş Crăciun. În toane bune, simpaticul bătranel îi întâmpină pe vizitatori încă de la intrare. Înăuntru îi aşteaptă o lume de basm. Grădinile Tivoli, o atracţie turistică pe care Copenhaga o oferă de 178 de ani, au fost împodobite cu o mie de molizi, trei kilometri şi jumătate de ghirlande și 70.000 de globuleţe. Dar, pentru a le putea admira, vizitatorii care au peste 15 ani trebuie să prezinte la intrare certificatul verde COVID.

Kasper Schumacher, directorul parcului de distracţii: „În mod normal, avem aproape un milion de oaspeți care ne vizitează în perioada Crăciunului. Vin aici de la sfârșitul lunii noiembrie şi o ţin tot aşa până de Crăciun. Ne aflăm în centrul orașului Copenhaga şi toate aceste luminiţe colorate le puteţi vedea și din exteriorul parcului”.

Târgul de Crăciun din grădinile Tivoli va fi deschis până pe 2 ianuarie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS