8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTiffany își vinde cea mai scumpă bijuterie. Valoarea sa, estimată între 20 și 30 de milioane de dolari

Tiffany își vinde cea mai scumpă bijuterie. Valoarea sa, estimată între 20 și 30 de milioane de dolari

Bijuteria denumită ”The World’s Fair”, nume inspirat de la un colier prezentat la Expoziţia Mondială din 1939, a fost dezvăluit în Dubai și are în total diamante de 180 de carate montate în platină.

Piesa centrală a colierului este un diamant oval de 80 de carate, ce poartă numele ”Empire”. Piatra a fost găsită în Botswana ”în mod etic”, după cum se specifică în ziar, a fost tăiată și lustruită în Israel și finisată în atelierul Tiffany din New York, potrivit G4Media.ro.

Este cea mai scumpă bijuterie creată vreodată

Compania susține că este cea mai scumpă bijuterie creată vreodată. Retailerul de lux nu a fixat încă un preț pentru colierul ”The World’s Fair”, dar experții din industrie estimează valoarea acestuia între 20 și 30 de milioane de dolari.

Colierul scos la vânzare de Tiffany poate fi purtat în două feluri

Bijuteriile cu diamante Tiffany sunt renumite pentru împodobirea celebrităților de-a lungul deceniilor, de la Audrey Hepburn, la Beyoncé Knowles purtând astfel de bijuterii.

Colierul scos la vânzare de Tiffany poate fi purtat în două feluri. Viitorul proprietar poate scoate diamantul Empire din colier și îl poate monta pe un inel de platină, cu ajutorul unui bijutier Tiffany care va fi disponibil pentru acest serviciu ori de câte ori este necesar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS