7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinKevin Spacey obligat să plătească peste 30 de milioane de dolari pentru pierderile House of Cards

Kevin Spacey obligat să plătească peste 30 de milioane de dolari pentru pierderile House of Cards

Kevin Spacey și compania sa de producție au fost obligați să plătească studioului din spatele House of Cards peste de 30 de milioane de dolari din cauza pierderilor cauzate de concedierea lui pentru comportament sexual necorespunzător.

Un document depus la Curtea Superioară din Los Angeles se solicită aprobarea de către judecător a hotărârii. În document se arată că arbitrii au descoperit că Spacey a încălcat cerințele contractului său. El este acuzat de comportament neprofesionist. Spacey, de 62 de ani, a pierdut rolul principal al politicianului din „House of Cards” și a intrat într-un con de umbră de când a fost acuzat că a creat un mediu de lucru „toxic” pe platourile de filmare prin faptul că ar fi făcut comentarii grosolane și ar fi atins tinere angajate fără consimțământ.

MRC, studioul din spatele serialului, a trebuit să-l concedieze pe Spacey, să oprească producția celui de-al șaselea sezon al serialului, să-l rescrie pentru a elimina personajul central al lui Spacey și să-l scurteze de la 13 la opt episoade pentru a respecta termenele limită, rezultând pierderi de zeci de milioane de dolari , se arată în document.
„Siguranța angajaților noștri, a platourilor și a mediului de lucru este de o importanță capitală pentru MRC”, a spus studioul.

Avocații lui Spacey au susținut că acțiunile actorului nu au fost un factor substanțial în pierderile producției, potrivit www.abc.net.au.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS