11.8 C
Craiova
luni, 23 mai, 2022
Știri de ultima orăMagazinUn bărbat a găsit o comoară într-o canapea cumpărată de la vechituri

Un bărbat a găsit o comoară într-o canapea cumpărată de la vechituri

Un bărbat din orășelul austriac Neunkirchen a cumpărat o canapea de la un târg de vechituri, iar când a ajuns acasă a avut parte de o surpriză de proporții: a descoperit un compartiment ascuns în interiorul ei și în aceasta o comoară, informează Digi24.

Inspectorul șef Klaus Degen de la Comandamentul Poliției din Neunkirchen a confirmat miercuri informația pentru presa austriacă. Potrivit acestuia, cumpărătorul a găsit în compartimentul secret un lingou de aur în valoare de aproximativ 51.700 de euro.

Bărbatul cumpărase canapeaua de la un târg de vechituri deschis în fața casei unei femei decedate recent. El nu a avut nici măcar o clipă intenția de a păstra lingoul și a contactat autoritățile și moștenitorii pentru a înapoia aurul.

Potrivit inspectaorului de poliție, lingoul a fost între timp inclus în moștenire, urmând să intre în patrimoniul urmașilor femeii decedate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cât de prospere au fost societățile Primăriei Craiova în...

Cât de prospere au fost societățile Primăriei Craiova în 2021. Situațiile financiare vor fi aprobate în ședința de joi a Consiliului Local.

ȘTIRI GdS