26.2 C
Craiova
luni, 4 iulie, 2022
In curand, Gazeta de Sud, intr-un nou format! Urmareste-ne in fiecare zi si fii primul care afla noutatile!
Știri de ultima orăMagazinGal Gadot va fi regina cea rea în noul film „Albă ca zăpada” al Disney

Gal Gadot va fi regina cea rea în noul film „Albă ca zăpada” al Disney

Actriţa Gal Gadot, cunoscută pentru rolul Wonder Woman, se află în negocieri finale pentru a interpreta rolul reginei malefice din „Albă ca zăpada/ Snow White” în următoarea versiune live-action produsă de Disney, scrie presa americană de specialitate, informează News.ro. 

Gadot va juca alături de Rachel Zegler („West Side Story”), care a fost anunţată la începutul verii ca protagonistă. 

În basmul scris de Fraţii Grimm, care a devenit primul lungmetraj de animaţie al Disney, în 1937, regina cea rea încearcă să o păcălească pe Albă ca zăpada să mănânce un măr otrăvit, fiind geloasă pe frumuseţea ei. Cu ajutorul a şapte pitici, Albă ca zăpada scapă de regină şi găseşte dragostea.

Marc Webb, cunoscut pentru filmele „The Amazing Spider-Man” şi „500 Days of Summer”, a fost angajat să regizeze adaptarea care nu a primit încă un titlu.

Marc Platt va fi producător, împreună cu duo-ul de compozitori Benj Pasek şi Justin Paul, care scrie muzica pentru film. 

Este aşteptat ca producţia să înceapă în 2022.

Disney dezvoltă proiectul din 2016. Alte versiuni aflate în lucru în prezent sunt „The Little Mermaid”, cu Halle Bailey, „Pinocchio”, cu Tom Hanks, şi „Lilo and Stitch”, regizat de Jon M. Chu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS