13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMai multe drone au căzut peste spectatori, la un spectacol în China

Mai multe drone au căzut peste spectatori, la un spectacol în China

-

Câteva mii de chinezi au avut parte de o ploaie cu drone în timpul unui spectacol. Mai multe aparate s-au prăbușit peste spectatori, informează Antena3.

Incidentul s-a petrecut în orașul chinez Zhengzhou, în timpul unui spectacol de lumini, realizat cu ajutorul dronelor. La scurt timp de la debutul show-ului, multe dintre ele au început să cadă.

Evenimentul făcea parte dintr-o serie de momente prin care se sărbătorea ziua națională a Chinei, care a fost pe 1 octombie. A fost organizat pe timpul nopții și au fost folosite aproximativ 200 de drone. În jur de 5.000 de persone erau prezente, scrie Supchina.

În mediul online au apărut clipuri video în care se pot observa oameni care fug să caute adăpost, pentru a nu fi loviți de aparatele care cădeau din înaltul cerului.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. În schimb, au fost raportate daune ale mașinilor parcate în apropiere.

Inițial, organizatorii au dat vina pe o companie concurentă de drone, susținând că rivalul lor a produs o „inferență de semnal, rău intenționată” pentru a sabota pectacolul. Mai târziu, aceştia le-au explicat polițiștilor că problema ar fi putut fi cauzată de „erori de funcționare”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Dr. Simona Frăsie, o poveste de film: Medicina, o...

“Ce vrei să te faci când vei fi mare?”...

ȘTIRI GdS