17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn englez a înscenat un accident ca să-și bată joc de polițe, paramedici și pompieri

Un englez a înscenat un accident ca să-și bată joc de polițe, paramedici și pompieri

Poliția din Nottinghamshire, un comitat din Anglia, regiunea East Midlands, a publicat pe Facebook imagini filmate de camerele de supraveghere cu un tânăr motociclist care părea în pericol de moarte, în urma unui grav accident. S-a dovedit, ulterior, că totul a fost doar o înscenare, informează Observatornews.

O filmare surprinsă de camerele de supraveghere a stârnit furia polițiștilor englezi, care au descoperit cum un tânăr motociclist a pus pe drumuri trei servicii de urgență, după ce și-a înscenat propriul accident. În înregistrare se vede cum tânărul, de 19 ani, din Chesterfield, își așază cu grijă motocicleta pe o parte, în mijlocul drumului, apoi se strecoară sub ea, ca să pară că a fost victima unui accident.

În scurt timp, un șofer își face apariția la locul „accidentului”, moment din care tânărul începe să facă un adevărat spectacol. Strada a fost închisă mai bine de o oră, timp în care a fost angrenat un întreg lanț de salvare. Pompierii, polițiștii și paramedicii au pornit imediat să-l ajute pe tânărul „rănit grav”. A mințit că nu își mai simte picioarele și partea dreaptă a corpului, a continuat să-și „piardă cunoștiența”, pentru ca în final să fie transportat la spital.

Abia când poliția a verificat imaginile filmate de camerele de supraveghere și l-a confruntat pe tânăr cu dovezile video, individul și-a recunoscut minciuna. El le-a spus anchetatorilor că nu a vrut decât să piardă timpul serviciilor de urgență.

Scenele dramatice au avut loc pe 1 mai a acestui an, pe Botany Avenue din Mansfield, Anglia, la nord de Nottingham, însă poliția a făcut publică filmarea abia acum, ca să tragă un semnal de alarmă.

„Am presupus că avem de-a face cu un accident grav, iar asta a făcut ca trei servicii de urgență să piardă câteva ore, timp în care puteau fi salvați oameni care avea cu adevărat nevoie de ajutor”, au transmis polițiștii englezi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS