16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Britney Spears s-a logodit cu iubitul cu 12 ani mai tânăr

(VIDEO) Britney Spears s-a logodit cu iubitul cu 12 ani mai tânăr

-

Britney Spears, de 39 de ani, și-a anunțat logodna cu iubitul ei Sam Asghari, de 27 de ani, de origine iraniană. Cântăreața a postat un videoclip al cuplului care arăta inelul pe Instagram.


Asghari a postat o fotografie separată a inelului și a cuplului sărutându-se. Cei doi sunt împreună de 5 ani, potrivit BBC.

Recent, tatăl cântăreței, James Spears, a cerut unui judecător să pună capăt controversatei tutele care i-a fost impusă fiicei sale în urmă cu 13 ani.

Spears a dus o bătălie legală cu tatăl ei pentru a pune capăt tutelei. Tatăl cântăreței i-a controlat atât viața personală, cât și finanțele.

Ea a dezvăluit că tutela o împiedica să se căsătorească cu Asghari sau să aibă mai mulți copii.
Tutela a fost impusă când s-au ridicat îngrijorări cu privire la sănătatea mintală a cântăreței.

Managerul său, Brandon Cohen, a confirmat vestea angajamentului la revista People.

„Cuplul și-a oficializat relația de lungă durată astăzi și este profund atins de sprijinul, dăruirea și dragostea exprimată față de ei”, a spus el.

Asghari, antrenor personal și actor, s-a născut în capitala iraniană Teheran, dar s-a mutat la Los Angeles la vârsta de 12 ani.

Într-un interviu cu Forbes la începutul acestui an, el a descris sosirea în SUA fără a vorbi în engleză: „A fost cu siguranță un șoc cultural, ieșind aici cu o limbă complet diferită de vorbit”.
Spears a mai fost căsătorită de două ori. În 2004, s-a căsătorit cu prietenul ei din copilărie, Jason Alexander, în Las Vegas, dar căsătoria a fost anulată în curând.
Mai târziu în același an, s-a căsătorit cu dansatorul Kevin Federline, cu care are doi copii. Cuplul a divorțat în 2007.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:01:36

Locatarii din blocul care a explodat s-au întors după...

Ieri, încă de la primele ore ale dimineţii, echipajele...

ȘTIRI GdS