5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn procuror beat s-a plimbat gol pe străzile unui oraş polonez

Un procuror beat s-a plimbat gol pe străzile unui oraş polonez

Un procuror polonez riscă să fie concediat, în urma apariției în mediul online a unor fotografii care-l înfățișează complet dezbrăcat, în timp ce cumpără alcool dintr-un magazin sau rătăcește pe străzile orașului Swidnica, informează Observatornews.ro. 

Joi, bărbatul de 38 de ani, identificat de mass-media locale drept Maciej W., un respectat procuror din Swidnica, oraș aflat în sud-vestul Poloniei, a fost surprins hoinărind gol prin oraș, sub privirile stupefiate ale trecătorilor.

Nefiind o imagine cu care să se întâlnească în mod obișnuit, oamenii și-au scos telefoanele și l-au fotografiat, iar pozele au fost publicate pe internet.

Într-una dintre imagini, procurorul este văzut mergând spre casă, ținând în mâini o cutie cu patru beri. Două fotografii îl arată în timp ce cumpără alcool dintr-un magazin, apoi plătește produsele la casă.

În alte imagini, bărbatul rătăcește pe străzi și prin parc.

Procurorul a fost arestat pentru indecență publică

Într-un final, sesizați de martori, polițiștii l-au arestat pe procuror pentru indecență publică.

Potrivit Daily Mail, Maciej ar fi fost în vacanță la momentul incidentului, a declarat purtătorul de cuvânt al procuraturii, Tomasz Orepuk.

Superiorii săi de la procuratură nu au dat încă o declarație oficială despre modul în care îl vor mustra pe Maciej, care a început să lucreze ca procuror în urmă cu zece ani și a fost numit procuror districtual în Swidnica în 2016.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS