14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin„Mesaj într-o sticlă“, vinul produs de Sting

„Mesaj într-o sticlă“, vinul produs de Sting

Cântărețul Sting și soția sa, Trudie Styler, au cumpărat o proprietate producătoare de vin italian după ce proprietarul i-a dat un pahar de plonk (vin ieftin).

Nume: Sting.
Vârstă: 69 de ani.
În niciun caz, Sting este cu adevărat în al 70-lea an? Da, dar ca un vin fin … Destul de amuzant, despre asta vorbim. Ei bine, vin oricum.
Sting – muzician, cântăreț, compozitor, basist, actor, activist, tantric sexer – este acum vinificator? Toți sunt ca el. Sir Cliff își are podgoria în Portugalia, Sir Bob Geldof este puternic şi a investit într-una în podgoriile din Etiopia; chiar AC/ DC au o relație cu o cramă australiană pentru a-și face propria marcă de vin …
Bachus în negru? Dacă s-ar fi gândit la asta. Dar da, vine un moment în viață în care gândurile multor vechi rockeri se transformă în vin.

Podgoria din Toscana

Vinul lui Sting se numește Regatta de Blanc? Nu. De fapt, el și soția sa, Trudie Styler, produc un spumant numit „Mesaj într-o sticlă“.
În 1997, Sting și Trudie au cumpărat o proprietate la sud de Florența, în Toscana, numită Il Palagio, după ce proprietarul – ducele Simone Vincenzo Velluti Zati di San Clemente – le-a dat un pahar de vin pentru a încerca, potrivit The Guardian.
Nu e bine? A fost foarte bine. Problema era că vinul nu era din Il Palagio sau chiar din Toscana. Ducele servise în schimb un barolo obraznic. Oricum, a fost atât de delicios, încât Sting a cumpărat toată proprietatea Il Palagio, podgoria și ferma.

Vin cu numele unei melodii a lui Sting

Când și-au dat seama ce s-a întâmplat? După ce au servit vin de la moșie unor oaspeți. „Am văzut că cineva își golește paharul într-un ghiveci de flori”, a spus recent Sting pentru revista Sette a Corriere della Sera.
Așa că au decis să revitalizeze Il Palagio. Au plantat altă viţă de vie. A petrecut timpul şi au arătat că este posibil să producă vinuri excelente la Il Palagio. Unul dintre acestea, numit Sister Moon, după melodie, a fost, de asemenea, cotat ca fiind unul dintre cele mai bune 100 de vinuri din Italia. „Întreaga noastră aventură toscană a fost într-adevăr un mod de a ne întoarce singuri la natură”, a spus Sting.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS