14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBob Dylan, acuzat de abuz sexual asupra unei fete de 12 ani. Fapta s-ar fi petrecut acum 56 de ani

Bob Dylan, acuzat de abuz sexual asupra unei fete de 12 ani. Fapta s-ar fi petrecut acum 56 de ani

Bob Dylan a fost acuzat de abuz sexual asupra unei fete de 12 ani, fapta petrecându-se în 1965, scrie Daily Star.

Acuzatoarea, J.C., are acum 68 de ani și spune că celebrul cântăreț i-ar fi dat droguri și alcool, înainte de a o abuza, în apartamentul cântărețului de la Hotelul Chelsea din New York. De asemenea, Dylan ar fi folosit amenințări și violența fizică, J.C. spunând că acestea au lăsat cicatrici emoționale care au afectat-o până în prezent. Reprezentanții lui Bob Dylan neagă ferm acuzațiile.
În documentele înaintate instanței, se susține că victima a suferit „suferință psihică severă, angoasă, umilință și jenă, precum și pierderi economice”.

Reprezentanții lui Bob Dylan neagă ferm acuzațiile

J.C locuiește în Greenwich, Connecticut, stat care permite victimelor agresiunilor sexuale să depună cereri indiferent de cât timp a trecut de la presupusul incident.

Termenul de prescripție trecuse inițial pentru acuzațiile sale, dar Legea din 2019 a copiilor victime din New York permite supraviețuitorilor abuzurilor sexuale din copilărie să depună cereri până la 14 august 2021.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS