10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinClientul unui restaurant din SUA a lăsat un bacşiş de 16.000 de dolari

Clientul unui restaurant din SUA a lăsat un bacşiş de 16.000 de dolari

Angajații unui restaurant din New Hampshire au câștigat lozul cel mare când unul dintre clienții lor a lăsat un bacșiș în valoare de 16.000 de dolari, scrie Digilife.

Bărbatul necunoscut a lăsat bacșișul generos după ce a comandat mâncare și băutură în valoare de 37,93 de dolari. La vederea sumei impresionante, ospătarii restaurantului au crezut inițial că este o greșeală, întrucât nu se mai întâmplase acest lucru până acum.

„Este un om misterios. Fac asta de foarte mult timp și nu am crezut niciodată că mi se va întâmpla așa ceva”, a spus barmanul, Michelle McCudden.

Până și patronul restaurantului a considerat că este o greșeală de scris (bacșișul a fost lăsat în scris pe nota de plată), dar potrivit membrilor personalului, clientul prietenos i-a asigurat că nu este o glumă.

Membrii personalului de la restaurant au împărțit în mod egal bacșișul câștigat în acea noapta, iar toți cei opt ospătari au dorit să îi recompenseze și pe bucătari, împărțind din bacșișul generos cu aceștia.

McCudden a spus că toată lumea a fost extrem de recunoscătoare pentru amabilitatea clientului, mai ales după ce pandemia a forțat peste 110.000 de restaurante și baruri să își închidă ușile în ultimul an.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS