17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoPuma ST Gold Edition - proiectat de fani, pentru fani

Puma ST Gold Edition – proiectat de fani, pentru fani

În urma unui experiment inovator de proiectare centrat pe alegerile fanilor, Ford a dezvăluit vineri specificația câștigătoare a noii Puma ST Gold Edition, care va fi disponibilă pentru comandă în număr limitat de la sfârșitul acestui an.

Fanii Ford și-au exprimat preferințele în aproximativ 275.000 de voturi printr-o serie de sondaje pe canalele Twitter și Instagram ale companiei pe parcursul a 10 zile, alegând combinațiile de culori ale elementelor, inclusiv vopseaua modelului, a autocolantelor și a etrierele de frână – precum și numele viitoarei ediții limitate a modelului Puma ST.

Rezultatele fiecărui sondaj au fost colectate de pe piețele individuale din Europa și de pe canalele centrale de social media ale Ford Europa.

„Pentru a crea ceva cu adevărat special pentru fanii fideli ai Ford Performance, am trecut la o abordare orientată spre viitor si am conceput împreună cu ei această versiune Puma ST Gold Edition. Numărul de voturi exprimate arată cât de entuziasmați sunt clienții noștri și că au gusturi excelente”, a declarat Amko Leenarts, director de Design, Ford Europa.

„Totul stă în detalii și fanii noștri au configurat un produs cu adevărat dezirabil”.

Puma ST Gold Edition va fi propulsat de un motor pe benzină EcoBoost de 1,5 litri de 200 CP pentru o accelerație de 0 -100 km / h în 6,7 secunde.

Tehnologiile sport avansate includ moduri de condus selectabile, inclusiv Sport, Track și Eco, diferențial, cu alunecare limitată, o opțiune unică în segment, brevetatele arcuri cu forță vectorială și specificații unice de suspensie și direcție pentru un răspuns excepțional la virare. Livrările vor începe spre sfârșitul acestui an.

Ford, împreună cu Team Fordzilla, au creat anul trecut conceptul Team Fordzilla P1 folosind o abordare similară, printr-un proiect de colaborare dintre designerii companiei și comunitatea de gaming.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS