9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAngajații unui fast-food, arestați fiindcă n-au vrut să le ofere polițiștilor hamburgeri gratuiți

Angajații unui fast-food, arestați fiindcă n-au vrut să le ofere polițiștilor hamburgeri gratuiți

Mai mulți polițiști pakistanezi s-au enervat după ce un fast-food a refuzat să le dea hamburgeri gratuiți. Aceștia i-au arestat pe toți cei 19 angajați ai localului, relatează MSN.

Angajații din Lahore ai popularului lanț fast-food Johnny & Lugnu au fost reținuți timp de 7 ore în noaptea de sâmbătă, în urma lor rămânând bucătării goale și clienți înfometați.

„Aceasta nu este prima dată când ceva de acest fel s-a întâmplat echipelor din bucătăriile restaurantelor noastre dar vrem să ne asigurăm că va fi ultima”, notează un comunicat postat pe platformele de social media de Johnny & Lugnu.

Nouă dintre polițiștii implicați au fost suspendați

Nemulțumirea polițiștilor a început după ce restaurantul a refuzat „o cerere din partea unui musafir foarte special de rang înalt”.

Angajații fast-food-ului au declarat pentru AFP că majoritatea dintre ei sunt tineri și că mulți sunt studenți.

Nouă dintre polițiștii implicați au fost suspendați ieri după un val de indignare care s-a răspândit pe rețelele sociale.

„Nimănui nu îi este permis să ia legea în mâinile sale”, a declarat pe Twitter Inam Ghani, un reprezentant al poliției locale.

Polițiștii din Pakistan sunt notorii pentru corupția lor și fiindcă pretind beneficii din partea afacerilor locale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS