16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinA murit actorul american Ned Beatty

A murit actorul american Ned Beatty

Actorul american Ned Beatty, cunoscut pentru rolurile sale din producţiile „Deliverance”, „Superman” și „Network”, a murit la vârsta de 83 de ani, informează Hotnews.ro.

Actorul, fost nominalizat la premiile Oscar, a murit din cauze naturale în casa sa din Los Angeles, a spus fiica sa, Blossom Beatty, pentru Holywood Reporter. Agenția care îl reprezenta, Shelter Entertainment Group, a confirmat informația.

”Ned s-a stins din cauze naturale duminică dimineață, înconjurat de familie și de cei apropiați”, a spus Deborah Miller, manager la Shelter Entertainment.

Născut în Louisville, Kentucky, Beatty și-a început cariera în teatru înainte să primească primul rol, în filmul „Deliverance”, în care a jucat alături de Burt Reynolds și Jon Voight.

Beatty a fost nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun actor în rol secundar în 1976, penhtru rolul directorului de televiziune Arthur Jensen din pelicula „Network”. El a apărut în peste 150 de filme și seriale de televiziune. A fost căsătorit cu Sandra Johnson și are opt copii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS