16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFostul ministru al Sportului s-a logodit cu fiica vitregă a lui Marcel Vela

Fostul ministru al Sportului s-a logodit cu fiica vitregă a lui Marcel Vela

Andra Pleşa, fiica partenerei de viaţă a fostului ministru de Interne Marcel Vela, și-a anunțat logodna cu Ionuț Stroe, fost ministru al Tineretului și Sportului și actual deputat, reprezentând județul Dolj din partea Partidului Național Liberal.

Cei doi și-au oficializat relația la finalul lui 2020, când s-au fotografiat îmbrățișați în jurul bradului de Crăciun.

”Te iubesc cum nu credeam vreodată ca se poate iubi, te iubesc necondiționat și pentru toate astea MULȚUMESC.
Mulțumesc pentru că exiști, pentru că m-ai învățat să iubesc, pentru că ești lângă mine mereu, pentru că m-ai acceptat cu toate “toanele” mele(bune și mai puțin bune) :)), pentru toată dragostea și răbdarea ta.
Ești cel mai minunat om pe care îl cunosc, mi-ai deschis inima, sufletul și asta o simt in corp, in minte… O simt cu fiecare zi ce trece.
Știi tu:
“Nimeni…niciodată……” ❤️ și DA … abia aștept sa fiu soție, prietenă, iubită si mamă”, a declarat Andra Pleșa pe pagina sa de facebook.

De altfel, Ionuț Stroe a susținut-o pe Andra Pleșa la alegerile locale din toamna lui 2020, când tânăra a candidat din partea PNL la Primăria Caransebeș, acolo unde Marcel Vela a fost edil timp de 16 ani. Acesta a pierdut însă alegerile în fața independentului Felix Borcean.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS