14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinȘi-a recuperat lozul în valoare de 1 milion de dolari după ce îl aruncase

Și-a recuperat lozul în valoare de 1 milion de dolari după ce îl aruncase

O femeie din Massachusetts care aruncase blietul loto în valoare de 1 milion de dolari a intrat în cele din urmă în posesia premiului grație generozității și onestității proprietarilor magazinului de unde cumpărase lozul, relatează Associated Press.

Lea Rose Fiega a cumpărat biletul cu 30 de dolari în luna martie de la magazinul Lucky Stop din Southwick care se află în apropierea locului ei de muncă.

“Mă grăbeam, eram în pauza de prânz, l-am răzuit în grabă, m-am uitat la el și nu părea a fi câștigător așa că le-am dat lozul să-l arunce”, a povestit femeia, conform HotNews.

Timp de 10 zile, lozul a stat aruncat undeva pe tejghea

Timp de 10 zile, lozul a stat aruncat undeva pe tejghea, până când fiul proprietarului magazinului a descoperit că era câștigător. Fiega era un client fidel al magazinului așa încât au știut imediat cui aparține.

Presa de peste ocean relata recent un alt caz al unei femei din California care a ratat un premiu de 26 de milioane de dolari după ce ar fi uitat lozul câștigător în buzunarul pantalonilor pe care i-a băgat la mașina de spălat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS