16.4 C
Craiova
marți, 28 septembrie, 2021
Știri de ultima orăMagazinVIDEO: Prințul William și Kate Middleton și-au lansat propriul canal de Youtube

VIDEO: Prințul William și Kate Middleton și-au lansat propriul canal de Youtube

Prințul William al Marii Britanii și soția sa, Kate Middleton, și-au lansat miercuri propriul canal de Youtube, afirmând că vor folosi platforma pentru a oferi o privire în viața lor regală, informează Hotnews.

Ducele și ducesa de Cambridge au făcut anunțul pe pagina lor oficială de Twitter și au încărcat un prim videoclip de 25 de secunde și pe Youtube.

Videoclipul îi arată pe cei doi participând la mai multe evenimente regale și bucurându-se de compania reciprocă.

„Ai grijă ce spui acum fiindcă tipii ăștia filmează totul”, glumește la un moment dat prințul William arătând cu degetul înspre echipa de filmare.

Promovarea cuplului regal pe Youtube, unde pot oferi o privire fără precedent în viața lor cotidiană, amintește de mutarea prințului Philip care a modernizat familia regală britanică aducând-o la TV.

Prințul Harry și Meghan Markle au lansat şi ei un podcast anul acesta

William și Middleton par, de asemenea, să urmeze exemplul prințului Harry și al lui Meghan Markle, care au lansat un podcast anul acesta.

„Ce ne place la podcast-uri este că ne reamintesc tuturor să luăm un moment pentru a asculta efectiv, pentru a ne conecta unul cu celălalt fără distragere”, au spus Harry și Markle.

Meghan Markle a anunțat, de asemenea, marți că va publica prima sa carte pentru copii, inspirată de relația dintre soțul ei și fiul lor, Archie.

Lansarea canalului de Youtube de către ducele și ducesa de Cambridge vine în contextul în care familia regală britanică a fost în centrul atenției publice internaționale după interviul incendiar acordat de Markle prezentatoarei americane Oprah Winfrey.

Acuzațiile de rasism formulate de Markle au alimentat speculațiile privind o ruptură între cei doi frați, însă ei au fost văzuți stând de vorbă după înmormântarea prințului Philip, făcându-i pe unii să creadă într-o reconciliere regală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Masca sub nas, sport local la Craiova

Masca sub nas sau, sub barbă sau deloc -...

ȘTIRI GdS