12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinManelistul Dani Mocanu îi cere lui Dumnezeu să-l răzbune

Manelistul Dani Mocanu îi cere lui Dumnezeu să-l răzbune

Manelistul Dani Mocanu, condamnat joi la şase luni de închisoare cu executare într-un dosar în care este acuzat că a lansat în aprilie 2019 un videoclip în care incita la ură împotriva femeilor, s-a plâns pe Facebook și îi cere lui Dumnezu să-l răzbune, informează Hotnews.

„6 luni de închisoare pentru o melodie … dar de ce eu din atâția artiști ??? Am să vorbesc cu Dumnezeu să rezolve situația și să se răzbune pe toți cei care îmi vor răul (…) țineți-vă bine … cu Dumnezeu nu e de joacă”, a scris sâmbătă pe Facebook cântărețul de manele.

Manelistul Dani Mocanu a fost condamnat, joi, de Judecătoria Piteşti la şase luni de închisoare cu executare. De asemenea, instanţa a obligat YouTube să înlăture videoclipul „Curwa” (Official Video) Hit 2019, precum şi toate videoclipurile conexe.

Decizia instanței nu este definitivă.

Videoclipul a fost încărcat pe Youtube în aprilie 2019. La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări şi a generat venituri de aproximativ 34.000 de dolari, care au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului, spuneau procurorii care l-au trimis în judecată pe Dani Mocanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS