7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinS-a vindecat de două ori de COVID-19, la 104 ani

S-a vindecat de două ori de COVID-19, la 104 ani

O femeie de 104 ani din Columbia a devenit cunoscută în toată țara și în lume după ce a supraviețuit COVID. De două ori. Și chiar dacă la a doua infectare a avut nevoie de internare la terapie intensivă acum este din nou acasă și se simte bine.

Carmen Hernandez a fost externată în aplauzele personalului medical impresionat de rezistența femeii. Bătrâna a avut o formă gravă de COVID și a fost internată trei săptămâni la Terapie Intensivă. A fost prima vizită la spital, dar nu prima întălnire cu boala provocată de noul coronavirus, potrivit Digi24.

Carmen Hernandez a fost testată pozitiv prima oară în iunie anul trecut

Carmen Hernandez a fost testat pozitiv prima oară în iunie anul trecut, dar a avut o forma ușoară și nu au fost mutată din azilul unde trăiește, doar izolată de ceilalți locatari.

În februarie a fost vaccinată, dar o lună mai tărziu s-a îmbolnăvit din nou

În februarie a fost vaccinată, dar o lună mai tărziu s-a îmbolnăvit din nou, de această dată o formă mai gravă care a necesitat internarea. Acum, complet refăcută, s-a întors în căminul de bătrâni din nordul Columbiei unde își duce zilele de mai bine de 25 de ani.

Yamit Hurtado, manager spital: Pacienta de 104 ani a fost internată timp de 21 de zile. Din fericire, și-a revenit destul de bine, datorită efortului depus de echipele medicale. Este o victorie, iar această pacientă și-a revenit și pleacă acasă în cele mai bune condiții“, a precizat Yamit Hurtado, manager spitalului unde femeia a fost îngrijită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS