16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVIDEO: Un câine a oprit traficul, după ce stăpâna sa a leșinat

VIDEO: Un câine a oprit traficul, după ce stăpâna sa a leșinat

-

Un câine a salvat viața proprietarei sale după ce a oprit o mașină în trafic pentru a-i acorda ajutor femeii care s-a prăbușit la pământ într-un cartier din Canada, relatează Insider.

Haley Moore își scosese la plimbare cățeaua de un an și jumătate, Clover, săptămâna trecută când a suferit ceea ce părea a fi o criză epileptică.

Imaginile surprinse de o cameră de luat vederi a unui vecin al femeii ce locuiește într-o suburbie a orașului Ottawa arată cum câinele se uită să vadă ce este în neregulă cu Moore înainte de a se elibera din lesă și opri o mașină aflată în trecere.

Șoferul acesteia a declarat pentru CTV News că „a fost cu adevărat impresionant. Câinele chiar mi-a blocat calea. S-a pus în drum pentru a-mi bloca furgoneta”.

Clover a reușit să atragă atenția și unui alt trecător, un vecin al femeii, și după aceea a fugit înspre casă pentru a alerta familia lui Moore.

„Când mi-au bătut vecinii la ușă aceștia erau agitați și câinele nostru Clover lătra ca nebunul”, a relatat tatăl lui Moore.

Când familia femeii a ajuns la locul incidentului Moore se afla deja în ambulanță, revenindu-și după ce a fost tratată de paramedici.

Deși deocamdată medicii nu au descoperit cauza exactă a crizei, Moore a declarat pentru CTV News că:

„Dacă se mai întâmpla din nou, mă simt de 10 ori mai în siguranță știind că ea va fi acolo pentru mine. Știți cât de bune sunt animalele iar ea e un câine cu adevărat uluitor și o iubesc de nu mai pot”.

Clover, care a fost adoptată de la un centru pentru câini abandonați, a primit o friptură drept mulțumire pentru curajul ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS