5.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAl patrulea sezon din „The Handmaid’s Tale” iese la sfârşitul lunii aprilie

Al patrulea sezon din „The Handmaid’s Tale” iese la sfârşitul lunii aprilie

Cel de-al patrulea sezon al serialului „Povestea slujitoarei/ The Handmaid’s Tale” va fi lansat la finalul lunii aprilie, iar Hulu a prezentat recent un nou teaser cu Elizabeth Moss în rolul June Osbourne.

Producţia Hulu a fost premiată cu două Globuri de Aur, iar primele trei sezoane ale serialului-dramă au primit în total 15 trofee Primetime Emmy. În 2017, a fost premiat cu Emmy pentru „cel mai bun serial dramă original”, iar actriţa Elizabeth Moss a fost premiată pentru interpretare.

Al patrulea sezon va fi lansat pe 28 aprilie.

Producătorii au confirmat că serialul va avea şi al cincelea sezon.

O ficţiune speculativă inspirată din evenimente reale

Având la bază romanul omonim scris de autoarea canadiană Margaret Atwood şi publicat în 1985, serialul prezintă o societate totalitară din viitorul apropiat, în care femeile fertile sunt forţate să devină sclave în cadrul unui program de repopulare a lumii, care se confruntă cu spectrul unui dezastru ecologic. Femeilor le este interzis să citească, nu au voie să îşi administreze singure banii şi sunt obligate să poarte haine ample care să le ascundă formele. 

Margaret Atwood, în vârstă de 77 de ani, spunea într-un interviu că romanul ei este o „ficţiune speculativă“, dar, cu toate acestea, fiecare intrigă din carte s-a inspirat din evenimente reale – de la societăţile puritane la poluarea mediului înconjurător, infertilitate, lupta pentru drepturile femeilor, Războiul Rece, arderea cărţilor şi până la sclavie.   

Din distribuţie fac parte Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, Max Minghella, Madeline Brewer, O-T Fagbenle, Amanda Brugel, Bradley Whitford şi Sam Jaeger.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS