27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinKanye West şi Kim Kardashian trăiesc separat și fac terapie de cuplu

Kanye West şi Kim Kardashian trăiesc separat și fac terapie de cuplu

Rapperul Kanye West şi soţia sa, vedeta de televiziune Kim Kardashian, locuiesc separat şi fac terapie de cuplu, susține presa americană, citând o sursă apropiată familiei, scrie agerpres.

În ultimele luni, Kanye West, în vârstă de 43 de ani, locuieşte în statul Wyoming (vest), în timp ce Kim Kardashian (40 de ani) se află în California, împreună cu cei patru copii ai lor.

Cuplul, care şi-a unit destinele în Italia în mai 2014, în cadrul ceremonii somptuoase, face în mod regulat obiectul zvonurilor privind eşecul căsniciei lor, primul pentru West şi al treilea pentru Kim Kardashian.

Cele două vedete participă la sesiuni de consiliere maritală pe „probleme legate de relaţii obişnuite”, fără a fi implicată o altă persoană, a precizat sursa citată.

„Kanye îşi iubeşte familia extinsă. Sunt foarte apropiaţi. Au început terapia. Lucrează să-şi salveze căsnicia”, a declarat sursa pentru NBC News.

Zvonurile, alimentate de postările lui Kim pe rețelele de socializarea

Cei doi au discutat despre divorţ, însă Kim Kardashian West nu a iniţiat procedura.

Reviste dedicate celebrităţilor, precum People sau Page Six, susţin însă că vedeta de reality-show ar fi pe cale să ceară divorţul.

Extrem de populară pe reţelele de socializare, Kim nu a făcut nicio referire la soţul său în mesajele publicate în ultimele săptămâni.

Cuplul are patru copii: două fiice, North (7 ani) şi Chicago (2 ani) şi doi băieţi, Saint (5 ani) şi Psalm (19 luni).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS