12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinZoe Kravitz și Karl Glusman divorțează după doar 18 luni de mariaj

Zoe Kravitz și Karl Glusman divorțează după doar 18 luni de mariaj

Anul 2021 a început cu o schimbare majoră pentru Zoe Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz, aceasta hotărând să divorțeze de soţul său, Karl Glusman, după doar 18 luni de mariaj, anunță agerpres.

Cei doi soţi ar fi depus actele de divorţ pe 23 decembrie, la doar 18 luni după ce şi-au spus „da”.

Zoe Kravitz şi Karl Glusman s-au căsătorit, într-o ceremonie restrânsă, în SUA, în 2019, iar câteva luni mai târziu au organizat o petrecere cu mulţi invitaţi la Paris, la care au participat numeroase celebrităţi.

Ceremonia a avut loc într-o reşedinţă din secolul al XVIII-lea, proprietate a tatălui său, Lenny Kravitz.

De la nuntă nu au lipsit mama actriţei, Lisa Bonet, şi actualul ei soţ, actorul Jason Momoa.

Printre invitaţi s-au aflat Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley şi Laura Dern.

Cei doi s-au cunoscut în 2016

Imaginea pe care actriţa, în vârstă de 32 de ani, a postat-o vara trecută pe reţelele de socializare, pentru a sărbători primul anul de căsătorie, nu oferea niciun indiciu că cei doi vor pleca pe drumuri diferite. În imagine ei puteau fi văzuţi îmbrăţişaţi, în ziua nunţii lor.

Cei doi s-au cunoscut în 2016, iar după numai doi ani Zoe Kravtiz a anunţat revista Rolling Stone că se va căsători curând.

„Sunt logodită. Nu am spus încă nimănui. Vreau să spun că nu am anunţat lumea acest sens, pentru că este o chestiune privată”, a mărturisit Zoe, care a spus că ceremonia a avut loc în casă şi într-un mod informal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS