21.2 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinI-a cumpărat fiului de 12 ani un Rolls Royce de 250.000 de lire sterline pentru ziua lui

I-a cumpărat fiului de 12 ani un Rolls Royce de 250.000 de lire sterline pentru ziua lui


O mamă care a dat 250.000 de lire sterline pe un Rolls Royce pe care l-a făcut cadou fiului ei la împlinirea vârstei de 12 ani a fost criticată de către oamenii care spun că cadoul a fost „inadecvat”, potrivit The Sun. Gulnora Mukhedinova, de 34 de ani, a izbucnit într-un uimitor Rolls Royce Wraith, care se vinde cu un sfert de milion de lire.

Gulnora Mukhedinova este deținătoarea unei case de modă pentru mirese în Dubai, Baravia Fashion, dar și a unui salon de înfrumusețare, inclusiv extensii de păr și manichiură.

După ce a afișat mașina pe rețelele de socializare, multă lume a criticat-o, ajungându-se rapid la insulte precum „proastă”, relatează cotidianul „The Sun”.

Pentru majoritatea persoanelor care și-au exprimat opinia pe rețeaua de socializare, cadoul a fost cel puțin „nepotrivit” pentru Rannum, un puști care nu poate să conducă mașina decât peste șase ani, conform legii din Dubai, unde carnetul de conducere nu poate fi obținut înaintea vârstei de 18 ani.

Pe lângă toate comentariile negative, au fost însă și foarte puține persoane care au luat apărarea femeii. „Ăsta nu e un motiv de ură, familia lucrează din greu și își câștigă proprii bani, astfel încât îi pot cheltui cum vor.”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS