17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinFinlandezii călătoresc în autobuze alături de urși de pluș

Finlandezii călătoresc în autobuze alături de urși de pluș

Finlandezii din Helsinki care merg cu autobuzul vor sta alături de urși de pluș uriași pentru a le reaminti distanțarea socială în pandemie. 

Este metoda ingenioasă la care au apelat autorităţile finlandeze pentru a se asigura că oamenii respectă distanţa fizică impusă de pandemie, potrivit www.straight.com.

Într-un comunicat dat publicităţii, oficialii companiei de transport din capitala Finlandei au declarat că ursuleţii sunt dezinfectaţi regulat.

Odată ce misiunea lor se va încheia, vor fi donaţi unui spital pentru copii.

Teddy bears sit on public transport to remind passengers to maintain distance

Teddy bears sit on public transport in Helsinki, Finland to remind passengers to maintain distance. https://news4sanantonio.com/

Posted by News 4 San Antonio on Sunday, December 20, 2020
Tuomas Ahola, director de marketing pentru HOK-Elanto, a declarat că societatea de transport dorea să le ofere pasagerilor un memento plin de umor al obligațiilor lor sociale: „Am vrut să demonstrăm distanțarea socială într-un mod pozitiv care ar putea chiar să facă pe cineva să zâmbească - pentru că , sincer să fiu, de asta avem nevoie acum. Deci, care ar fi o modalitate mai bună de a le reaminti oamenilor să păstreze distanța decât să aducă niște pasageri pufoși să stea lângă ei în autobuze? "

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS