10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDoi tineri au făcut nuntă cu 10.000 de invitați fără să încalce restricțiile

Doi tineri au făcut nuntă cu 10.000 de invitați fără să încalce restricțiile

Doi tineri din Malaezia au reușit să ocolească restricțiile potrivit cărora lista de invitați trebuia să se limiteze la 20 de persoane și au primit felicitări în ziua cea mare de la 10.000 de oameni prezenți la nunta lor, potrivit digi24.

Nunta celor doi au fost transformată într-un eveniment de tip drive-thru. Duminică dimineață, tinerii proaspăt căsătoriți s-au postat în fața unei mari clădiri guvernamentale din Putrajaya, la sud de capitala Kuala Lumpur, în timp ce oaspeții treceau prin fața lor încet, cu mașinile.

Geamurile au rămas ridicate, în timp ce oaspeții au transmis felicitările de la distanță.

A durat trei ore până când toți cei 10.000 de „participanți” la nuntă i-au salutat pe miri. Apoi a urmat masa. Toți invitații și-au ridicat meniul de nuntă, atent ambalat, prin geamul mașinii, după care au plecat la casele lor să-l savureze.

Nunta a avut loc cu o zi înainte ca tatăl politician al mirelui să fie găsit vinovat într-un caz de corupție, fiind condamnat la 12 luni de închisoare.

Malaezia se luptă în prezent cu un nou val de cazuri de Covid-19. Țara a înregistrat în total aproximativ 92.000 de cazuri de coronavirus și peste 430 de decese.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS