24 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinMelania Trump a mers la vot fără mască, într-o rochie Gucci de 4.500 dolari

Melania Trump a mers la vot fără mască, într-o rochie Gucci de 4.500 dolari

Securitatea a fost maximă, ieri, la Centrul de recreere Morton și Barbara Mandel din Palm Beach, Florida, unde o singură persoană a intrat ieri să voteze. Fără mască, deși era obligatorie, prima doamnă Melania Trump și-a exercitat dreptul de vot. Prima doamnă, care a contractat luna trecută virusul, a zâmbit, le-a făcut semn cu mâna reporterilor și a spus că se simte „grozavă”. Era înconjurată de agenți ai serviciilor secrete, de asistenți și de supervizorul alegerilor din Florida, Wendy Sartory Link, care purtau toți măști, potrivit nytimes.com.

Soțul ei a votat cu câteva zile în urmă, dar doamna Trump a spus că a ales să voteze personal la un centru comunitar la aproximativ două mile nord de Mar-a-Lago „Este ziua alegerilor, așa că am vrut să vin aici aici pentru a vota alegerile”, a spus doamna Trump unui grup mic de jurnaliști care au fost autorizați de serviciul secret să o vadă.

 

Jurnaliștii din SUA au mai notat că Melania Trump a mers la vot într-o rochie Gucci care costă nu mai puțin de 4.500 de dolari, 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS