13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinUn american și o argentiniancă au devenit primul cuplu căsătorit pe Zoom deși se află în țări diferite

Un american și o argentiniancă au devenit primul cuplu căsătorit pe Zoom deși se află în țări diferite

Prima căsătorie online, oficiată pe Zoom, între două persoane de naționalități diferite, aflate în țări diferite, a avut loc recent între o argentinianca și un american, scrie dailymail.co.uk.

Scott Marmon, de 32 de ani, din New York, și Augustina Montefiori, de 28 de ani, din Buenos Aires, au devenit soți în urma unei ceremonii oficiate online de un judecător din statul american Utah.

Cei doi sunt împreună din 2017, când Augustina a venit la Denver pentru un schimb cultural și l-a cunoscut pe Scott. Augustina s-a întors în țara natală în noiembrie anul trecut. Apoi Scott s-a dus în Argentina să o viziteze, în ianuarie, când a cerut-o în căsătorie, înainte să se întoarcă în SUA.

El plănuise să se mute în Argentina și își cumpărase bilete pentru 22 martie, dar pe 14 martie granițele s-au închis din cauza pandemiei de Covid-19. 

Pandemia de Covid-19 le-a stricat planurile

Cuplul nu a putut să se reunească pentru că nu erau căsătoriți, așa că au decis să își legalizeze relația prin apel video pe platforma Zoom.

Scott și Augustina au primit de la autoritățile statului american Utah permisiunea de a se căsători online, deși se află la 6.000 de mile depărtare. 

Cei doi au organizat o ceremonie de 19 ore peste Zoom, cu invitați virtuali. Augustina a purtat o rochie de mireasă tradițională, iar mirele a îmbrăcat un costum închis la culoare și cămașă albă. 

Scott intenționează acum să solicite o viză de reîntregire a familiei, care costă în jur de 650 de euro, astfel încât să se poată muta în Argentina, cu soția sa. Cei doi intenționează să facă și o nuntă adevărată, în luna mai a anului viitor.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS