22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAu fost decernate premiile Billboard Latin Music 2020

Au fost decernate premiile Billboard Latin Music 2020

Premiile Billboard Latin Music 2020 au fost decernate aseară, în cadrul unei ceremonii desfăşurate la BB&T Center din oraşul Sunrise, SUA, scrie agerpres.

Gala, transmisă de reţeaua Telemundo, a fost marcată de măsuri stricte pentru a evita contagierea cu noul coronavirus. În timp ce pe covorul roşu nu a răsunat muzica şi s-a respectat distanţarea de mai mulţi metri între artişti şi puţinii ziarişti autorizaţi, ceremonia de decernare a premiilor s-a desfăşurat pe patru scene diferite.

Premiaţii galei

Artiştii portoricani Daddy Yankee (DY) şi Bad Bunny au fost marii triumfători ai ediţiei din 2020, câştigând şapte trofee fiecare, în timp ce Enrique Iglesias a fost recompensat cu premiul Billboard Top Artist of All Time, iar piesa „Despacito“ a primit premiul pentru „Cântecul deceniului“.

DY a câştigat şase trofee pentru cântecul „Con calma“, fiind totodată recompensat la categoriile Hot Latin Song, Hot Latin Song Colaborarea Anului şi Cântecul Anului, Airplay.

Bad Bunny a fost premiat, printre altele, la categoriile Compozitorul anului şi Artistul Anului. El a fost urmat de Snow, cu şase premii.

Romeo Santos a încheiat seara cu patru trofee, iar Luis Fonsi cu trei. Unul dintre premii i-a fost atribuit pentru hitul său „Despacito“, recompensat drept „Cântecul deceniului“. În 2010, Fonsi a primit acelaşi premiu pentru cântecul „No me doy por vencido“.

Artista feminină cea mai premiată a fost cântăreaţa columbiană Karol G., cu două trofee.

Artiştii, bucuroşi să fie iar împreună

Atât Romeo Santos, cât şi Enrique Iglesias şi-au făcut apariţia în public miercuri seară, pentru prima oară de la începerea pandemiei.

Pitbull a fost cel care i-a înmânat premiul Top Artist of All Time bunului său prieten Enrique Iglesias, care a declarat vizibil emoţionat că nu a venit cu un discurs pregătit şi care le-a transmis fanilor că îi este foarte dor de ei.

Deşi seara a fost dedicată muzicii de succes a anului trecut, artiştii au recunoscut că au fost copleşiţi de sentimentul de a putea urca din nou pe scenă şi de a fi din nou împreună, exprimându-şi totodată tristeţea pentru victimele coronavirusului din întreaga lume.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS